Tretmani lica

Face Fitness

Face Fitness je tretman lica koji stimulacijom dubljih tkiva lica ( mišići, masti i kosti) usporava starenje, smanjuje postojeće znakove starenja i doprinosi zdravijem i lepšem izgledu lica. Redovnim primenjivanjem zatežemo i podižemo mišiće lica ( a samim tim i kožu), zbog čega je sinonim za Face Fitness upravo „trening lica.”

Benefiti face fitness tretmana

Lice izgleda mlađe, svežije i sjajnije. Pored lica, u tretman je uključen vrat, dekolte i ramena.

Svaki Face Fitness je personalizovan u skladu sa potrebama klijenata.

Preporuka za učestalost treninga zavisi od cilja, godina i stanja lica klijenta. 

Za najbolje rezultate radi se serija od 8-10 tretmana po 1x nedeljno. Nakon završene serije, održavaju se rezultati 1-2x mesečno. 

Face Fitness se može uvesti i kao samostalni tretman jer se rezultati mogu videti i nakon samo jednog tretmana.

Sun 1395 2f
Royal Tretman (1)

Face Fitness Royal (+ lifting maske)

Ovaj tretman je stvoren da otvori sva vaša čula i potpuno vas opusti. Deluje kao anti-age i antistres. Verujemo da ćete se zaljubiti u ovaj trening jer mi već jesmo! Tretman je personalizovan i u skladu sa potrebama klijenta, obuhvata sve metode Face fitnessa. Regije koje se tretiraju u ovom tretmanu su lice, vrat, dekolte, ramena, glava i ruke.

Sastavni deo ovog treninga je i lavanda jastuče koje relaksira,vrši akupresuru za oči, rešava nesanicu, a čak ima i anti-age efekat. Pravo kraljevsko uživanje.

Face Fitness Fairy Tale

Novi tretman u okviru našeg Face Fitness Centra – najduži od svih! Nosi naziv “FAIRY TALE”, i nećemo pogrešiti ako kažemo da ovaj tretman pruža upravo bajkovito uživanje.
Pored neizostavne face fitness masaže lica, u tretman je uključeno i:

Ukratko, tokom 80 minuta koliko traje ovaj tretman uvodimo vas u svet bajkovite mašte, vaše lice, glava, ruke prepuštaju se našem dodiru.

Kosa će vam takođe biti zahvalna nakon ovog tretmana – dobija neophodnu negu, hidrataciju i sjaj!

Tu je i kristaloterapija – kristali imaju posebna energetska svojstva koja pomažu u obnavljanju energetskog balansa u telu.

Fairy Tale
Face Fitness Gold (1)

Face Fitness Gold tretman

Tretman koji daje 30% brže rezultate zahvaljujući revolucionarnoj tehnici limfne drenaže. Kada se već nakon prvog tretmana pogledate u ogledalu, oduševićete se promenom!

Ova tehnika limfne drenaže:

Kristina Milano tretman

Jedinstveni tretman u koji ćete se sigurno zaljubiti! Ovaj tretman je potpuno personalizovano iskustvo i objedinjuje sve face fitness metode. Pored toga, u tretman je uključena i revolucionarna tehnika limfne drenaže koja daje 30% brže rezultate.

Potrebno vam je samo 6 do 7 tretmana da dođete do najlepše verzije svog lica. Regije koje se tretiraju su: lice, vrat, dekolte, ramena, glava i ruke.

Kristina Milano tretman je baš ono što svaka žena zaslužuje!

Kristina Milano Tretman
Sun 1278f (1)

Personalizovani Kozmetički Tretmani

Dubinski higijenski tretman koji je odličan da očisti nečistu kožu, vrati joj sjaj i mekoću, i pripremi je za sve druge tretmane.Tretman hidratacije koji vraća svežinu licu i smanjuje dehidriranost lica. Svi preparati koji se koriste su na bazi hijalurona, koji je najbolji sastojak za hidrataciju.

Tretman koji je odličan za negu u svim godinama života jer hrani kožu potrebnim sastojcima i čini kožu zdravom. Zbog toga se preporučuje kao anti age tretman jer daje licu sve što je potrebno kako bi usporili proces starenja.

U tretmanima koristimo Phyt’s profesionalnu francusku kozmetiku, sa 100% prirodnim sastojcima.

Masaže tela

Masaža Tela (1)
Masaža Za Trudnice (1)

Masaža za trudnice

Masaža za trudnice u našem salonu pruža potpuno opuštanje i oslobađa sve tenzije. Naš cilj je da svaka trudnica doživi potpuno zadovoljstvo i relaksaciju tokom tretmana, koji je pažljivo prilagođen njenim individualnim potrebama. Masaža obuhvata nežne pokrete i tehnike koje su posebno osmišljene za trudnice, fokusirajući se na regije kao što su leđa, ramena i noge, pružajući im olakšanje i blagostanje tokom celog trajanja trudnoće.

Premium tretman: Face Fitness ili Kozmetički (+ presoterapija ili bars)

Face fitness 04