Tretmani lica

Face Fitness

Face Fitness je tretman lica koji stimulacijom dubljih tkiva lica ( mišići, masti i kosti) usporava starenje, smanjuje postojeće znakove starenja i doprinosi zdravijem i lepšem izgledu lica. Redovnim primenjivanjem zatežemo i podižemo mišiće lica ( a samim tim i kožu), zbog čega je sinonim za Face Fitness upravo „trening lica.”

Benefiti face fitness tretmana

Lice izgleda mlađe, svežije i sjajnije. Pored lica, u tretman je uključen vrat, dekolte i ramena.

Svaki Face Fitness je personalizovan u skladu sa potrebama klijenata.

Preporuka za učestalost treninga zavisi od cilja, godina i stanja lica klijenta. 

Za najbolje rezultate radi se serija od 8-10 tretmana po 1x nedeljno. Nakon završene serije, održavaju se rezultati 1-2x mesečno. 

Face Fitness se može uvesti i kao samostalni tretman jer se rezultati mogu videti i nakon samo jednog tretmana.

Sun 1395 2f
Sun 1011 2f8

Face Fitness Royal (+ lifting maske)

Ovaj tretman je stvoren da otvori sva vaša čula i potpuno vas opusti. Deluje kao anti-age i antistres. Verujemo da ćete se zaljubiti u ovaj trening jer mi već jesmo! Tretman je personalizovan i u skladu sa potrebama klijenta, obuhvata sve metode Face fitnessa. Regije koje se tretiraju u ovom tretmanu su lice, vrat, dekolte, ramena, glava i ruke.

Sastavni deo ovog treninga je i lavanda jastuče koje relaksira,vrši akupresuru za oči, rešava nesanicu, a čak ima i anti-age efekat. Pravo kraljevsko uživanje.

Kristina Milano tretman

Jedinstveni tretman u koji ćete se sigurno zaljubiti! Ovaj tretman je potpuno personalizovano iskustvo i koristi revolucionarnu tehniku limfne drenaže koja daje 30% brže rezultate. Rezultate ćete videti već posle prvog tretmana.
Kristina Milano tretman je baš ono što svaka žena zaslužuje!
Kristina Milano Tretman
Fairy Tale

Face Fitness Fairy Tale

Novi tretman u okviru našeg Face Fitness Centra – najduži od svih! Nosi naziv “FAIRY TALE”, i nećemo pogrešiti ako kažemo da ovaj tretman pruža upravo bajkovito uživanje.
Pored neizostavne face fitness masaže lica, u tretman je uključeno i:

Ukratko, tokom 80 minuta koliko traje ovaj tretman uvodimo vas u svet bajkovite mašte, vaše lice, glava, ruke prepuštaju se našem dodiru.

Kosa će vam takođe biti zahvalna nakon ovog tretmana – dobija neophodnu negu, hidrataciju i sjaj!

Tu je i kristaloterapija – kristali imaju posebna energetska svojstva koja pomažu u obnavljanju energetskog balansa u telu.

Personalizovani Kozmetički Tretmani

Dubinski higijenski tretman koji je odličan da očisti nečistu kožu, vrati joj sjaj i mekoću, i pripremi je za sve druge tretmane.Tretman hidratacije koji vraća svežinu licu i smanjuje dehidriranost lica. Svi preparati koji se koriste su na bazi hijalurona, koji je najbolji sastojak za hidrataciju.

Tretman koji je odličan za negu u svim godinama života jer hrani kožu potrebnim sastojcima i čini kožu zdravom. Zbog toga se preporučuje kao anti age tretman jer daje licu sve što je potrebno kako bi usporili proces starenja.

U tretmanima koristimo Phyt’s profesionalnu francusku kozmetiku, sa 100% prirodnim sastojcima.

Sun 1278f (1)
Masaža Tela (1)

Masaže tela

Masaža za trudnice

Masaža za trudnice u našem salonu pruža potpuno opuštanje i oslobađa sve tenzije. Naš cilj je da svaka trudnica doživi potpuno zadovoljstvo i relaksaciju tokom tretmana, koji je pažljivo prilagođen njenim individualnim potrebama. Masaža obuhvata nežne pokrete i tehnike koje su posebno osmišljene za trudnice, fokusirajući se na regije kao što su leđa, ramena i noge, pružajući im olakšanje i blagostanje tokom celog trajanja trudnoće.
Masaža Za Trudnice (1)
Face fitness 04

Premium tretman: Face Fitness ili Kozmetički (+ presoterapija ili bars)