Tretmani lica

Face fitness

Face Fitness je tretman lica koji stimulacijom dubljih tkiva lica ( mišići, masti i kosti) usporava starenje, smanjuje postojeće znakove starenja i doprinosi zdravijem i lepšem izgledu lica. Redovnim primenjivanjem zatežemo i podižemo mišiće lica ( a samim tim i kožu), zbog čega je sinonim za Face Fitness upravo „trening lica.”

Benefiti face fitness tretmana

Lice izgleda mlađe, svežije i sjajnije. Pored lica, u tretman je uključen vrat, dekolte i ramena. 

Svaki Face Fitness je personalizovan u skladu sa potrebama klijenata. 

U tretman se po želji  može uključiti: 

  1. Microcurrent tehnologija. U pitanju je aparat sa mikrotalasima koji stimulišu zatezanje mišića na licu, istovremeno stimulišući stvaranje  kolagena i elastina. Ova napredna tehnologija je u svetu poznata i kao “neinvazivni lifting”, odnosno pravi trening lica. 
  2. Kinesio Taping – kineziološko lepljenje lica trakama koje pomažu u smanjenju bora i zatezanju lica. 
  3. Cupping ventuzama – masaža vakumom koji zateže lice, pospešuje limfni i krvni tok 
  4. Gold roller – za stimulaciju kolagena i cirkulaciju
  5. Maske za lice po stanju i tipu kože 

Preporuka za učestalost treninga zavisi od cilja, godina i stanja lica klijenta. 

Za najbolje rezultate radi se serija od 8-10 tretmana po 1x nedeljno. Nakon završene serije, održavaju se rezultati 1-2x mesečno. 

Face Fitness se može uvesti i kao samostalni tretman jer se rezultati mogu videti i nakon samo jednog tretmana.

airbrush-face-fitness
face-fitness-proizvodi-za-negu-lica

royal face

Ovaj tretman je stvoren da otvori sva vaša čula i potpuno vas opusti. Deluje kao anti-age i antistres. Verujemo da ćete se zaljubiti u ovaj trening jer mi već jesmo! Tretman je personalizovan i u skladu sa potrebama klijenta, obuhvata sve metode Face fitnessa. Regije koje se tretiraju u ovom tretmanu su lice, vrat, dekolte, ramena, glava i ruke.

Sastavni deo ovog treninga je i lavanda jastuče koje relaksira,vrši akupresuru za oči, rešava nesanicu, a čak ima i anti-age efekat. Pravo kraljevsko uživanje.

fresh start

Dubinski higijenski tretman koji je odličan da očisti nečistu kožu, vrati joj sjaj i mekoću, i pripremi je za sve druge tretmane.

face-fitness-studio-beograd
face-fitness-akademija4

hydra boost

Tretman hidratacije koji vraća svežinu licu i smanjuje dehidriranost lica. Svi preparati koji se koriste su na bazi hijalurona, koji je najbolji sastojak za hidrataciju.

ageless

Tretman koji je odličan za negu u svim godinama života jer hrani kožu potrebnim sastojcima i čini kožu zdravom. Zbog toga se preporučuje kao anti age tretman jer daje licu sve što je potrebno kako bi usporili proces starenja.

U tretmanu se ubacuju kokteli mezoporacijom(mezoterapija bez igle), u zavisnosti od potreba klijenata. Mezoporacija je metoda kojom se efikasno u kožu ubacuje čak do 90% sastojaka u kožu.

Ovaj tretman je izuzetno prijatan, ne povređuje kožu, sve se radi na površinskom nivou, lice je posle tretmana zategnutije, mlađe i svežije.

face-fitness-ulje-za-lice-obuka