Politika privatnosti

Prijavom na Face Fitness newsletter i upisivanjem Vašeg imena kao i email adrese neophodno je da znate da će se ti podaci koristiti kako bismo Vam slali naš newsletter kao i informacije o ponudama, uslugama i novostima.

Koristimo MailerLite za rukovanje mailing listom i ovde možete pročitati sve o njihovoj politici privatnosti.

Molimo Vas da pre korišćenja našeg sajta pažljivo pročitate ovu Politiku privatnosti i upoznate se sa pravilima iste. Svaka poseta našem sajtu kao i aktivnost znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti. Preduzeli smo sve mere koji su potrebne da obezbede da se vašim ličnim podacima postupa na bezbedan način u skladu sa politikom poverljivosti ličnih podataka koja čuva vašu privatnost.

Pristupanjem facefit.rs sajtu, potvrđujete da ste saglasni sa svim odredbama ove Politike zaštite privatnosti i dajete pristanak da se podaci o Vama prikupljaju, koriste i otkrivaju u skladu sa ovom Politikom zaštite privatnosti.

PRIKUPLJANJE PODATAKA

Podaci o Vama prikupljaju se na dva načina:

  • Direktno – kada nam Vi dostavite podatke
  • Automatski – dok koristite sajt.

Na ovaj način prikupljeni podaci, uključujući i e-mail adrese u sklopu sajta facefit.rs  ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.

Obavezujemo se da vaše podatke (formulari, ankete…) nećemo davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim osobama.

COOKIES (KOLAČIĆI)

Sajt facefit.rs koristi cookies ili internet kolačiće – jednostavne tekstualne datoteke koja se čuvaju u Vašem internet pretraživaču dok posećujete facefit.rs vebsajt. Internet kolačići mogu sadržati informacije o tome koje ste stranice posetili, koji pretraživač koristite, kao i ostale statističke podatke koje nam pomažu da shvatimo kako koristite naše veb stranice.

AUTORSKA PRAVA

facefit.rs ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela vebsajta, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

AŽURIRANJE POLITIKE PRIVATNOSTI

facefit.rs može revidirati ovu Politiku privatnosti bilo kada ažuriranjem ovog dokumenta. O svakoj promeni bićete obavešteni.

Ova politika zaštite privatnosti je poslednji put ažurirana dana 26.12.2022. godine.

KONTAKT PODACI

Za sva pitanja i zahteve povodom korišćenja Vaših ličnih podataka ili ove Politike privatnosti, kao i radi ostvarivanja gore navedenih prava u vezi sa obradom vaših ličnih podataka možete nas kontaktirati na info@facefit.rs